Мотото на Беронов: Достойно за България
Мотото на Беронов: Достойно за България / netinfo

Кандидат-президентската двойка Неделчо Беронов – Юлиана Николова официално откриха кампанията си.

Мотото на капманията е „Достойно за България”.

Основен акцент в предизборната кампания на кандидат-президентската двойка са срещите с хората, обясни главният координатор Васил Гарнизов. Досега Беронов и Николова са били в общини от 25 областни центъра, предстои да посетят още толкова.

„Не очаквайте да ги видите по страната да жънат, най-малкото защото жътвата мина. Те отиват по места да чуят представители на конкретни общности. Има много хора, които изпитват срам Георги Първанов да продължи да бъде президент и тези хора искат да кажат лично на Неделчо Беронов какво очакват от него”, каза Гарнизов.

На 21 септември Неделчо Беронов и Юлиана Николова ще бъдат в Силистра. По думите на главния координатор кампанията тръгва от позабравените общини. Няколко концерта в подкрепа на двойката ще изнесат „Щурците”, като на 7 октомври ще има голям концерт в София на площад „Александър Невски”.

От щаба на Беронов се надяват от позволените по закон два милиона лева за кампанията да похарчат около милион и триста хиляди. Стефан Попов, който оглавява щаба, изрази надежда една по една партиите, които се смятат за десни и още не са застанали зад Беронов да го подкрепят, макар и с някакво условие.

Амбицията на екипа е силното присъствие в интернет. Адресът e www.beronov.com. Там кандидатът за вицепрезидент Юлиана Николова е пожелала да отвори собствен блок, който ще заработи още утре.