Беронов: Събитията в Унгария са морален акт
Беронов: Събитията в Унгария са морален акт / netinfo

В Силистра тази вечер беше открита предизборната кампания на кандидат-президентската двойка Неделчо Беронов-Юлиана Николова.

Това стана на среща с около 100-тина привърженици на дясната и десноцентристката политика в България, както се определиха част от присъстващите в салона на „Дома на учителя” в Силистра.

„Едно мога да ви убедя, че говоря това което мисля”, заяви пред силистренци кандидатът за президент Неделчо Беронов. По рано пред журналисти той подчерта, че в основата на кампанията на дясната кандидат-президентска двойка ще бъде дискусията на идеи, факти и истини, а въпросът за досиетата е част от тази истина, уточни Неделчо Беронов.

Той коментира събитията в Унгария, като морален акт срещу една неморална постъпка. „С изборите можем да пресечем лъжата в нашия живот, без публични протести”, заяви Беронов. Той каза още, че ако спечели изборите ще работи за декапсулирането на ДПС, която сега е партия и изразител на политическите виждания на българските турци, а това е противоконституционно и вредно, подчерта Неделчо Беронов.