Беронов се срещна със симпатизанти в Кърджали
Беронов се срещна със симпатизанти в Кърджали / netinfo

Кандидат-президентът на десницата Неделчо Беронов тази вечер беше в Кърджали за среща с граждани и симпатизанти на дясното пространство.

„Кърджали е един много знаков район за България”, бяха първите думи на Беронов пред публиката в залата на Културния дом. Пред зрителите кандидат-президентът оповести своите идеи и намерения за промяна в управлението на България като държавен глава.

Сред приоритетите за изпълнение, които обеща Беронов в случай, че спечели изборите, са: достойната роля на България в Европейския съюз, освобождаване от властта на бившата Държавна сигурност, да посредничи между деловите среди, конституционна реформа и възстановяване на икономиката ни.

Кандидатът на десницата наблегна и на въпроса за Националната ни сигурност и Консултативния съвет към нея. Той обеща още да създаде дирекция към президентството, предопределена за здравната политика. Според него един такъв орган ще е преломен момент в здравеопазването.

В края на срещата Беронов призова „да не позволим определени сили да ни попречат да влезем в Европа в пътя на България от Изток към Запад. Той апелира за върховенство на Закона и равнопоставеност на всички граждани през нормативната уредба. Той призова и към висока избирателна активност на 22 октомври.