Беронов се срещна с обществеността на Добрич
Беронов се срещна с обществеността на Добрич / netinfo

Кандидатът на десницата за президент Неделчо Беронов уважи поканата на гражданите на Добрич, да се срещне с тях на празника им 25 септември.

Беронов поднесе венец на Военното гробище в добруджанския град в памет на загиналите за свободата на Южна Добруджа. По-късно Неделчо Беронов бе гост на тържествената сесия на общинския съвет на Добрич, в чест на 66-тата годишнина от възвръщането на Южна Добруджа в пределите на България.

На добричлии Неделчо Беронов пожела увереност в развитието на демократична България.

Беронов се срещна с обществеността на Добрич, на която присъства и лидерът на Демократи за силна България – Иван Костов. Беронов коментира четвъртата поправка в конституцията. В отговор на въпроси на присъстващите в залата, кандидатът за президент заяви, че се допуска същата грешка, както и при третото изменение на основния закон.

„Когато се правят такива поправки трябва да има широко обществено обсъждане и консултации. Тези изменения са писани на тъмно, никой не ги е чел, дори председателите на основните съдилища и главният прокурор. Това е тревожно”, заяви в Добрич Неделчо Беронов.