Беронов гласува за Европейско бъдеще на България
Беронов гласува за Европейско бъдеще на България / netinfo

Гласувах за Европейското бъдеще на България, каза на излизане от избирателната секция кандидатът за президент Неделчо Беронов и добави, че е гласувал с твърдата увереност, че с общи усилия е възможно да се ускори българското интегриране в Европейския съюз и то да бъде достойно за България.

Беронов каза, че е дошъл да гласува в отлично настроение, защото има реалната надежда, че нещата са благоприятни, тъй като всички срещи, които е провел със симпатизанти, са му дали “ярък знак за подкрепа”. Беронов ще прекара остатъка на изборния ден до приключването му със съпругата си. По отношение на избирателната активност Беронов изтъкна, че е известно, че тя не се очаква да бъде висока, но той е убеден, че хората, които ще гласуват за него, ще бъдат многократно повече от тези, които са гласували за представителите на десницата в сегашното Народно събрание.

Запитан защо хората трябва да гласуват, Беронов отговори, че мандатът на новия президент започва буквално 20 дни след влизането ни в Европейския съюз и е много важно как нещата ще бъдат започнати от самото началото и как ще бъдат ускорени процесите. Беронов допълни, че пожелава на бъдещия президент работа за България, не за партия, не за някоя друга страна, не да се укрепват нечии икономически и политически позиции, а да работи за страната си. Това е необходимо и това трябва да се направи, подчерта Беронов. Кандидатът за президент на десница сподели пред журналистите, че днес не е взел със себе си някакъв специален талисман, но има нещо което носи със себе си винаги за късмет.