Кристиан Костов
Кристиан Костов / netinfo
Кристиан Костов за Евровизия
93560
Кристиан Костов за Евровизия
  • Кристиан Костов за Евровизия
Българският представител Кристиан Костов се справи перфектно във втория жури-полуфинал на Евровизия. 17-годишният изпълнител участва в песенния конкурс с баладата "Beautiful Mess", а комисии от 18 страни оцениха най-добрите късно снощи. Кристиан сподели своите впечатления първо за Дарик радио. Ето какво каза той:

Крис, доволен ли си от представянето си?

Да, доволен съм на 75-80%. А на финала трябва да се представя на 99%.

Чуйте българската песен за Евровизия 2017 (ВИДЕО)

Получава ли се вече контактът с камерите?

Залата няма голямо значение за мен, честно казано, защото аз работя по-скоро с камерите и цялото ми сценично представяне е за камерите. Мога да кажа, че много се надъхвам от хората, много ми е приятно, видях как ни посрещнаха, и че имаме възможност да представим цяла България.

Крис, беше ли сигурен на сцената и в това, което правиш? Вярваше ли си, че всичко хубаво е възможно?

Да, вярвам абсолютно. Смятам, че всичко ще е добре и ще ни оценят добре. Полуфиналът не е по-маловажен, защото това са 50% от точките. Аз по-скоро се притеснявам от журито, защото знам, че хората ще харесат парчето. И наистина вярвам, че имаме шанс да се борим не само за финал, не само за Топ 5, а и за победа.

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22.00 часа българско време на 11 май.

Ето как можете да гласувате за Кристиан Костов, ако живеете в чужбина!