/ nova.bg
Бизнесменът Цветомир Найденов, който е и основен свидетел в разследването срещу обвиняемия Васил Божков, го укори, че е оставил жените си в София да ги арестуват, а той се е скрил чак в Дубай. Възмущението си Найденов изрази във Фейсбук.

"Обвиняемият убиец и изнасилвач Васил Божков написал “ бъдете смели” ....а той се крие като мишка в Дубай на фона на арестуваните му три любовници в София, много е мъжкарско и смело! Браво! Ашколсун!", написа Найденов.




Часове по-рано Найденов развенчава внушенията на обвиняемия в посока на подкупи. Бизнесменът прави най-логичното нещо - пита къде са доказателствата.

"Обвиняемият велинградски измамник и убиец Васил Крумов Божков отново се опитва да прави внушения и да манипулира. Как ще докаже, че теглените суми са дадени за подкуп?
Череп, ако написаното от теб е истина, сега представи банкови извлечения за другите ти кеш разходи за :

1. Купуване на намерените в офиса ти хиляди иманярски предмети.

2. Купуване на стотиците ти скъпи картини, намерени в офиса и именията ти

3. Ежемесечно даваните пари в плик, в столичен ресторант, на десетките служители на ДАНС, МВР, НАП, Прокуратура, ДКХ, ГДБОП, СГС, ВАС ....

4. Поръчковите побои от 2017 г насам...ако има и някое убийство, че тези лица с инициали Б.С . и А.П. ме съмняват много в кой период са извършени.

5. Рзходите за поддръжка на “армията” от плеймейтки и държанки.

6. Разходите кеш по време на дългите ти ваканции по най-скъпите курорти и места на планетата, където един обяд или вечеря е по 25 000 евро без особено отпускане... и бакшишите са от 1000 евро нагоре само за предоставяне на пепелник.

7. Кеш разходите за поддържане на именията ти в България и чужбина, които са на стойност над 200 млн лева.

8. Кеш разходите за поддържане на яхта и самолет, който са на стойност 120 млн лева


По най-груби сметки за тези 8 пера, ти си харчил над 2 милиона лева КЕШ всеки месец.... давай още платежни, Череп лъжлив! Не ти излиза ревизията, Чери😂😂😂