Жоро Главата получил травмата при стрелбата, не в ареста
Жоро Главата получил травмата при стрелбата, не в ареста / снимка: DarikNews
Адвокатът на Жоро Главата Станимир Вълчев
25017
Адвокатът на Жоро Главата Станимир Вълчев
  • Адвокатът на Жоро Главата Станимир Вълчев

Георги Славов, известен като Жоро Главата, е получил черепно-мозъчна травма при сбиването пред заведение в Пловдив, а не в ареста. Това заяви за Дарик адвокатът на Славов Станимир Вълчев. По думите му, отношението на полицията към обвинения в хулиганство е коректно.

Жоро Главата е постъпил в болницата още от началото на задържането с оплаквания за болки в главата, гадене и световъртеж. Той е преминал скенер, направени са му и изследвания. Вероятно ще бъде назначена съдебномедицинска експертиза, която да докаже как Славов е получил черепно-мозъчната травма, каза още Вълчев, но не пожела да коментира подробности около нощта на инцидента.

Осем души бяха задържани след престрелка пред пловдивския клуб "Бедрум" между групите на Жоро Главата и Владо Арабаджиев, син на известния хотелиер от Пловдив Ветко Арабаджиев. Стрелбата е станала заради скандал за резервация в заведението. След намесата на служители от СОТ, мъжете били изведени извън заведението, където свадата продължила и прераснала в побой и стрелба с пистолет във въздуха.

Други новини от Пловдив