Животът на редник Иван Койнарски е вън от опасност
Животът на редник Иван Койнарски е вън от опасност / netinfo
Състоянието на кадрови редник Иван Койнарски, който бе най-тежко ранен при катастрофата в сряда вечерта, е общо стабилизирано и няма опасност за живота му. 24-годишният кадрови редник от Димитровград бе транспортиран още същата вечер в ВМА-София с вътрешни кръвоизливи и счупвания на таза.

Стабилизирано е състоянието и на другите трима военнослужещи приети, часове след катастрофата за лечение в интензивното отделение на Военномедицинска академия–София, съобщават от Военното министерство. Младши сержант Даниел Йорданов от Димитровград е със счупена ключица, кадрови редник Костадин Петров е в интензивно отделение със счупване на дясното бедро и черепно-мозъчна травма. Четвъртият тежко пострадал военнослужещ е 28-годишният Росен Хаджиев, който също е със счупен таз.

Добро е и състоянието на редниците Илия Садъчев и Билял Реджеб, приети вчера за лечение във ВМА-София. 19-годишният редник Садъчев е настанен в клиниката по „Ортопедия и травматология” със счупване на костицата на стъпалото, а редник Реджеб – в клиниката по „Неврохирургия”. Очаква се двамата военнослужещи да бъдат изписани в края на следващата седмица.

Осемте военнослужещите, пострадали при пътнотранспортното произшествие миналата вечер на пътя между селата Корен и Малево настанени във Военна болница- Пловдив са в добро състояние, уточняват от МО.

Други новини от Хасково