„Зелени коридори” за ваксиниране в няколко столични болници. Препаратът, който се поставя, е на AstraZeneca.

Борисов: Ваксинираните стават повече от заразените (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ваксинационният кабинет към УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” ще работи от 14:00 до 17:00 часа и на 3 април, от 8:30 до 16.30 часа. Ваксината, която ще се поставя, е на AstraZeneca. Не е необходимо предварително записване, съобщават от лечебното заведение.

Кунчев: При 70 % имунизирано население епидемичното развитие е невъзможно


Ваксинирането във Военномедицинската академия продължава до 4 април, включително. И в това лечебно заведение ще се поставя препаратът на AstraZeneca.
 
 

❗️Още 6 дни „Зелен коридор“ за ваксинация във ВМА ❗️„Зеленият коридор” за ваксинация във ВМА с препарата на „Астра...

Posted by Военномедицинска академия - ВМА on Monday, 29 March 2021


Всички желаещи, без записани часове в Националната здравно-информационна система, могат да се имунизират във ваксинационния център на ВМА, от 08:00 до 18"00 часа в работните дни, и от 09:00 до 17:00 часа в почивните.
 
 

🟢”Зелен коридор” в Пирогов до края на седмицата❗️ ❗️❗️ ✅До събота, 3 април (включително) ваксинационните зони на...

Posted by УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" on Wednesday, 31 March 2021


До 3 април - събота, продължава „зеленият коридор” в болница „Пирогов”. Не е необходимо предварително записване на часове. Пунктовете са достъпни от 08:30 до 17:00 часа, като и там ще се поставя ваксината на AstraZeneca.

През уикенда във ваксинационния пункт на столичната болница "Св. Иван Рилски" също ще се извършват ваксинации срещу COVID-19, съобщиха от лечебното заведение. Ваксинирането ще бъде от 8.00 до 19.30 ч., с ваксината на производителя "АстраЗенека".

Може да се ваксинират граждани, които са се записали за съответния ден през единния електронен регистър, както и желаещи, които нямат записан час.

В Александровска болница "зеленият коридор" за ваксинации ще бъде на 3 април между 9.00 до 17.00 ч., като не е нужно предварително записване.Ваксинацията ще се извършва във външния ваксинационен пункт - преди бариерата на болницата.