Заплашиха координатора на ДПС – Сливен с убийство
Заплашиха координатора на ДПС – Сливен с убийство / netinfo

Мустафа Мустафов, областен координатор на ДПС в Сливен, е бил заплашен с убийство от общинския координатор на „Атака” в Твърдица Методи Методиев. Инцидентът е станал около 10.30 ч. днес пред сградата на община Сливен, където двамата се срещнали случайно, обясни за Дарик Мустафов.

Той е подал жалба в полицията и прокуратурата, имало е и свидетели на заплахата. „Не знам с какво е провокирана тази заплаха, Методиев постоянно пише срещу мен във вестниците", каза още Мустафов.

„Не вярвам да има политически елемент в станалото, то е по-скоро криминална или хулиганска проява" – коментира случилото се сливенският депутат от „Атака” Митко Димитров.

Мустафов пръв ме заплаши с убийство, съобщи за Дарик общинският координатор на „Атака” и общински съветник в Твърдица Методи Методиев. Той разказа, че тази сутрин се срещнал с областния координатор на ДПС за Сливен Мустафа Мустафов пред сградата на общината в планинския град. Без никаква провокация Мустафов му казал: „Скоро ще бъдеш мъртъв". Методиев допълни, че е възможно репликата да е заради факта, че на два пъти е сезирал прокуратурата срещу областния лидер на ДПС. „Подал съм жалба в полицията, че Мустафа Мустафов ме е заплашил с убийство, остава органите на реда да отсъдят", каза още Методиев.

С официална позиция за скандала между областния координатор на ДПС в Сливен Мустафа Мустафов и общинския координатор на „Атака” в Твърдица Методи Методиев излезе централното ръководство на партия „Атака”.

Пиарът на партията Милена Калева заяви през Дарик: „Думите на Мустафов са напълно несериозни и не смятаме за нужно да ги коментираме и да обясняваме каквото и да било".

Други новини от Сливен