/ БГНЕС
Говорителят на Руското външно министерство осинови пале от приют, но то почина
Говорителят на Руското външно министерство Мария Захарова загуби кученцето си. Палето е било осиновено от приюта, но заразено и болно. Вчера то е починало в клиниката, а Захарова плакала за него, разказа самата тя в профила си в социалната мрежа.

"Панди я няма вече. Бори се цяла седмица. На стационар. Но ентеритът, паравирусната инфекция и още някаква гадост победиха. Още две палета от котилото, ми казаха, че също са умрели. Останалите боледуват. Вчера даже нямах сили да напиша. Просто си капеха сълзите. Тя прекара вкъщи само един ден, а все едно винаги е била тук. Помня, че се приближи до дивана, тихичко придърпа кученцето играчка и го отнесе със себе си под масата. Не го бореше, не го гризеше. Настани го да легне до нея и го гледаше. Всеки иска да има до себе си някой близък...", написа гласът на Сергей Лавров.
 
 

Панди нет. Боролись неделю. В стационаре. Но энтерит, паравирусная инфекция и ещё какая-то гадость победили. Ещё два...

Posted by Maria Zakharova on Monday, 7 December 2020


Захарова обещава да не се отказва и отново да осинови пале от приют за бездомни. "Няма да се дадем. И отново ще бъде от приюта. Обещавам", завършва постът на говорителя на Руското външно министерство.

Превод и редакция: DarikNews