/ iStock/Getty Images
Те са на възраст 18-27 години
Задържан е собственик (38 г.) на нощно заведение в Бургас за склоняване на момичета, работещи като стриптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Това съобщиха от пресслужбата на Областната дирекция на МВР-Бургас.

Мъжът е задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдела „Криминална полиция" и Специализираните полицейски сили.

Към момента са установени четири момичета на възраст 18-27 години. Започнали са работа в нощното заведение като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Бил Клинтън: Аферата с Люински беше за справяне с безпокойството ми

Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лева, като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и купюри.

Освен 38-годишния собственик на заведението за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишният охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.