Полиция/АРХИВ
Полиция/АРХИВ / dariknews.bg
Шести ден продължава издирването на 20-годишния Ивелин Узунов, който изчезна на 5 май от смолянското село Смилян и все още той не е открит. Вчера вечерта е постъпила информация от гражданин, който твърдял, че рано сутринта е забелязал младеж с подобно описание в района на „Бункера“ в кв.“Райково“ в Смолян. Преди това, той бе засечен и в близкото село Чокманово. Предполага се, че от селото е слязъл в града, но се крие.

Ловджии и горски се включиха в търсенето на изчезналия младеж от Смилян
 
„Продължаваме с активните си действия по издирването на младежа. За съжаление много късно пристигна информацията при нас, че е бил в града. Цяла нощ колеги са обхождали района на Смолян, както и на Смилян“, коментира за Дарик директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Фотокапан за мечки засече изчезналия младеж от Смилян
 
Заради сигнала, че е засечен в Чокманово, всичките усилия през деня в издирването му бяха насочени именно в този район, а лошото време прекрати и за няколко часа издирвателната акция. Близките на младежа се надяват той да е добре и в крайна сметка да се прибере жив и здрав.
Ивелин Узунов
netinfo

Издирваното 20-годишно момче от Смилян е с ръст 180 см, очи – кафяви, облечен е със сив суитшърт и черен панталон, тип анцуг. Младежът е напуснал дома си в на 5 май и е в неизвестност. По молба на родител, е обявен за местно издирване, а впоследствие и за общодържавно издирване.  От полицията призовават всеки, който забележи момчето да сигнализира в полицията или на телефон 112.