/ iStock/Getty Images
Задържани са трима младежи
Въоръжен мъж с пистолет ограби момче до дискотека в Лозенец, съобщиха от полицията.

Двама мъже обраха бензиностанция в Пазарджишко

На 5 август, около 04:15 часа в Районно управление-Царево е получено съобщение от охраната на дискотека в Лозенец, за това че на улицата между дискотеката и бар, е извършен въоръжен грабеж.

Установено е, че мъж насочил пистолет към 19-годишен бургазлия, като му ограбил сумата от 100 лв. След това непознатия се качил в лек автомобил БМВ, със софийска регистрация и напуснал местопроизшествието.

Маскиран мъж с пистолет се опита да ограби казино, служителка го спря

В резултат на бързите полицейски действия в местността „Тарфа” край Лозенец, е установен лекия автомобил, като е констатирано, че ползващия автомобила мъж, обитава вила в местността.

Със съдействието на служители от сектор „Специализирани полицейски сили” при ОД на МВР-Бургас, са задържани обитаващите вилата трима мъже - всички от София на възраст от 18 до 20 години.

Съпричастността на всеки от тях към извършения въоръжен грабеж се изяснява от служители на Районно управление-Царево. Извършени са множество процесуално-следствени действия - претърсване и изземване, разпити на свидетели и пострадали, разпити пред съдия, разпознавания и други.