Венцислав Каймаканов: Хората имат право да протестират!
Венцислав Каймаканов: Хората имат право да протестират! / снимка: DarikNews.bg, Пловдив, Виктор Кадири
Венцислав Каймаканов: Хората имат право да протестират!
64948
Венцислав Каймаканов: Хората имат право да протестират!
  • Венцислав Каймаканов: Хората имат право да протестират!

В интервю за Дарик новият областен управител на Пловдив Венцислав Каймаканов заяви, че не знае дали ще изкара цял мандат като Областен управител, но очаква, докато е на поста, да си върша работата.

Според него именно фактът, че не е партиен член и че се нарушава статуквото, силно безпокои всички основни политически сили в града.

"Попаднах в една манипулирана ситуация и мисля, че е крайно време да спра да обяснявам, че нямам сестра", коментира Каймаканов по повод ежедневните протести срещу назначението му като човек от квотата на ДПС.

"Хората вече участват активно в управлението на държавата, протестът е начинът да изразят мнението си по въпросите, които касаят живота на всички ни в тази страна", каза още новият областен управител.

Относно работата си в областната управа, Каймаканов бе категоричен, че за него приемствеността ще бъде приоритет и "няма да скача самоцелно" срещу всичко старо. Като губернатор той смята да се води и от основното правило в бизнеса - когато инвестираш в печелившо дружество, не го променяш и не отричаш добрите неща.

Други новини от Пловдив