Установена е самоличността на загиналите при катастрофата край Венец
Установена е самоличността на загиналите при катастрофата край Венец / netinfo

Установена е самоличността на загиналите в тежката катастрофа, станала вчера в района на село Венец, област Бургас. Това съобщиха от Областната дирекция "Полиция".

Жертвите са четири, а трима от пострадалите са с опасност за живота.

Загиналите са Иван Сотиров /26г./, съпругата му Радост Антонова /24г./, детето им Стилиян Сотиров /2г./ и Димитринка Сотирова /47г./.

Детето почина на път за болницата в Карнобат, припомня БТА. Всички са от Ямбол и са пътували в лек автомобил. Водачът на автомобила Сотир Сотиров /48 г./ е с опасност за живота. Той е настанен в болницата в Бургас с наранен бял дроб.

Ранена при катастрофата и с опасност за живота е и Живка Андреева /46г./ от Бургас, която пътувала в товарния автомобил.

От пътниците в лекия автомобил с опасност за живота е Катя Цанкова от Бургас, майка на водача на автомобила. Тя е с черепно-мозъчна травма. Вторият от двата пострадали леки автомобила е бил управляван от Златин Цанков /21г./.

Катастрофата стана вчера по пътя София-Бургас, в района на село Венец.

Лек автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в товарния автомобил, който от удара се е завъртял и застанал напречно на пътното платно. В товарния автомобил се е ударил движещия се зад него втори лек автомобил. Товарният автомобил е бил управляван от Андрей Андреев /52г./ от Бургас.