Ученички обвиняват треньора си, че злоупотребявал сексуално с тях (ВИДЕО)
Ученички обвиняват треньора си, че злоупотребявал сексуално с тях (ВИДЕО) / screenshot/vbox7

Ученички обвиняват треньора си по джудо в Спортното училище в София, че е блудствал с тях. Сигнал до Нова телевизия какво се случва зад стените на школата за шампиони по бойни спортове на ЦСКА в София подал един от родителите.

Жертвите са деца на 13 и 15 години, ученички в спортното училище. Твърдят, че 65-годишният им треньор по джудо Симеон Ценев е блудствал системно с тях.

Момичетата били изплашени и се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът им пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище.

Сексуалният тормоз започнал с бащински прегръдки и целувки и обещания за европейски и световни титли. Жертвите на Ценев го избрали за треньор, защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата.

Треньорът се интересувал в подробности от личния живот на жертвите си и така успявал да ги манипулира. Бил плътно до тези, които са на пансион и са далеч от родителите си, разказват момичетата.

Децата му вярвали. До миналата година, когато започнал да блудства с тях. Възползвал се, докато им правел рутинните масажи след тренировки, заключвал ги в неговия кабинет. Месеци наред момичетата се страхували и срамували да разкажат за сексуалните издевателства на треньора им. Една от жертвите твърди, че е изнасилена.

След дълго мълчание все пак едно от момичетата проговаря пред педагогическия съветник на спортното училище.

Треньорът Симеон Ценев отхвърля обвиненията.

Ученички обвиняват треньора си че злоупотребявал сексуално с тях (ВИДЕО)
netinfo

Източник: Novanews.bg