Убили Мирослава, защото разпознала самоубилия се Стойчо
Убили Мирослава, защото разпознала самоубилия се Стойчо / снимка: Sofia Photo Agency, Надя Коцева

17-годишната Мирослава от Перник, чийто труп беше намерен вчера, е разпознала похитителите, съобщиха от МВР. Минути след като било отвлечено момичето  разпознало гласа на Стойчо Стоев-Чочо.

Първоначално Марио и Стойчо са я накарали да напише писмо до родителите си, в което да напише и сумата, която искат похитителите. След като Мирослава разпознала единия от похитителите си обаче те решили да я умъртвят, коментираха психолози.

Единият от задържаните за тежкото престъпление - Стойчо, вчера се самоуби по време на втория оглед на апартамента си пред служителите на МВР. Арестуван е и другия замесен в убийството - Марио, но полицията отказва да изнесе повече подробности около самоличността му.

Междувременно от полицията съобщиха, че днес ще бъде направен нов оглед на жилището на самоубилия се Стойчо Стоев-Чочо. Вчера Стоев е сложил край на живота си преди да е започнало претърсването на апартамента, в който е живеел, уточниха от МВР. Назначени са експертизи, които да дадат отговор на въпроса как точно е успял да се самопростреля Чочо.

Трупът на 18-годишната Мирослава Николова от Перник беше открит вчера от следово куче. Момичето изчезна след тренировка по таекуондо в Перник. За убийството й бяха задържани двама мъже. Единият от тях обаче - Стойчо Стоев, се самоуби.