Убиха мъж в Пловдив
Убиха мъж в Пловдив / снимка: БГНЕС, архив

Мъж е убит в офис на ул. „Брезовска” в Пловдив. Това е  47-годишният Атанас Певичаров. Той е открит мъртъв с множество прободни рани по шията, гърдите и гърба около 18.00 ч. снощи. Основната версия, по която работи полицията, е убийство.

Никой от съседите на Атанас Певичаров не е видял убиеца. От понеделник офисът му е бил затворен и по всяка вероятност престъплението е извършено преди няколко дни. В студиото си той е извършвал копирни услуги, правил е застраховки, проявявал е филми и други фотографски  дейности.

Случаят е в момент на разследване, за да се установи кога е извършено убийството, заяви за Дарик началникът на Трето РУП Никола Симов. Той не пожела да коментира колко са прободните рани по тялото на жертвата. Към момента няма задържан.

Атанас Певичаров е разведен, едно дете. Според съседите му е добър и скромен човек.

Преди една година на 7 април в същата сграда се самоуби 43-годишният адвокат Валерий Зотев. Тогава от полицията съобщиха, че е открит с прерязани вени, но близки и съседи казаха, че е бил с прерязано гърло. Юристът не бе оставил предсмъртно писмо.

Новини от Пловдив