Техническият директор на Спектър Нет-Варна зверски пребит
Техническият директор на Спектър Нет-Варна зверски пребит / netinfo
Техническият директор на „Спектър Нет-ВарнаИван Чевчибашиев е бил нападнат снощи пред дома си от трима непознати. Причина за атаката е войната между интернет доставчиците, която се води в града от 2 месеца.

Пострадалият Иван Чевчибашиев се е прибирал от пазар с приятелката си, когато трима непознати го атакували пред болка му на бул. „Владислав Варненчик” 112. Те го ударили по главата, докато слизал от колата и го проболи три пъти с нож в задните части. За Дарик пострадалият заяви, че се чувства много изплашен и отказа да коментира случая. Нападението е целяло сплашване, тъй като маскираните не са задигнал от Чевчибашиев дори лаптопа му, смятат разследващите.

Като вероятен поръчител на нападението шефът на офиса на „Спектър Нет” във Варна Иван Дочевски заподозря конкурентните от „Интербилд”. Той и неговите служители са получавали множество заплахи от собственика на „Интербилд” Анжело Георгиев.

Собственикът на „ИнтербилдАнжело Георгиев отхвърли обвинението за срязаните кабели и поръчката за побоя на Иван Чевчибашиев.

„100% не сме ние. Тя и фирмата ни я спрягат доста осезателно. Единственото, което сме направили срещу „Спектър Нет” е двете жалби, подадени в община Варна за незаконно строителство”, каза за Дарик Анжело Георгиев.

Други интернет-доставчици, пожелали имената им да останат анонимни, потвърдиха, че също са получавали заплахи от Анжело Георгиев и техническия директор на „Интербилд” Веселин Василев.