На деня на шегата 1 април щеше да е най-добре да се проведат изборите в България, съгласиха се в студиото на „Денят на живо“ на NOVA NEWS режисьорите Теди Москов и Андрей Слабаков, който е и евродепутат от ВМРО.

„Така ще е оправдано да се оспорват резултатите, макар, че резултатите винаги са под въпрос“, коментира Теди Москов решението на президента Радев да назначи парламентарните избори за 4 април, когато е Великден за арменците и католиците.

За изгорените български знамена в Северна Македония Теди Москов изтъкна: „Не може да се мрази нация, това е ненормално. Това са някакви игри, скапани игри, които се ръководят от места, незнайни за нас“. А Андрей Слабаков допълни: "Какво е направил посланикът ни - устен демарш? За мен би трябвало да има марш на скок".

Пандемията навреди най-много на културата, около тази констатация се обединиха двамата. "Културата пострада най-много от всички, въпреки че чуваме предимно за ресторантьорите. Навсякъде по света е много трудно за културата.", убеден е Андрей Слабаков.

Източник: NOVA NEWS