Тарзийски: Реших да си направя усмихната снимка от парламентарната трибуна
Тарзийски: Реших да си направя усмихната снимка от парламентарната трибуна / netinfo

Независимият депутат Георги Терзийски решил да си направи снимка, на която е усмихнат на трибуната на Народното събрание, защото когато при изказванията си от там досега той бил гневен на управляващите. Това обясни пред Дарик самият народен представител. Днес той и колегата му Дарин Матов си направиха снимки за спомен на трибуната на парламента в почивката на краткия пленарен ден.

„Реших да си направя една снимка, неофициална вече, на която съм усмихнат от трибуната на Народното събрание. Това е сърдечна и усмихната снимка", каза той.

В коментар на липсата на председател на парламента на снимката, Терзийски коментара: „В много случаи този председател на парламента е бил излишен там, защото със своето поведение включително той доведе до това дискредитиране на Народното събрание, което сведе рейтинга му до 6 на сто".

От думите му стана ясно, че след разпускането на парламента Терзийски ще изпитва празнота, че няма да изпълнява функциите на народен представител и по думите му това е естествено, „когато човек върши една дейност сърдечно и отдадено".

Терзийски посочи, че в живота си има достатъчно други интереси и хубави неща. След разпускането на парламента депутатът вероятно ще се върне към адвокатската си професия.

 

Целия разговор с Георги Терзийски чуйте в Radio.DarikNews.bg