СРС-та на ниски цени!
СРС-та на ниски цени! / снимкa: Sofia Photo Agency

От 80 до 600 лева струва разпечатка на телефон на черния пазар. Цената зависи от броя на посредниците, осигуряващи услугата. На цени от 150 до 200 лева пък могат да се купят подслушвателни устройства през интернет. Предлагат се и всякакви модели заглушители и детектори за откриване на подслушватели.

Най- малкият бръмбар, който свободно можете да купите през интернет, е голям колкото нокът и прихваща разговори на разстояние до 700 метра и през 1,2 стени. Вариантите са за директно слушане с приемник, който е съвсем обикновенно радио, настроено на подходящата честота. Някои от моделите са и със записващо усройство, което се включва само при наличие на говор. Мрежата предлага и подслушвателни устройства, които се лепят от външната страна на прозорец, в случай че нямате достъп до помещението, което представлява интерес. Заглушителите на подслушвателни устройства вървят по 700- 850 лв.

Предлагат се и подслушватели за GSM, както и заглушители на мобилни телефони на цени от 90 до 500 лв. С подобно устройство похитителите на Ангел Бончев провалиха полицейската операция и отвлякоха Камелия Бончева. През интернет можете да закупите и устройство, което се поставя от външната страна на шпионката, пречупва образа и вижда вътре в дома ви. Плащането става с карта, а доставките идват по куриер.