Спират водата в Симеоново и село Пасарел на 7 февруари
Спират водата в Симеоново и село Пасарел на 7 февруари / netinfo

На 7 февруари 2007 (сряда) ще бъде направена връзка между два водопровода с диаметър 110 мм и 90 мм. От 9.00 до 19.00 часа временно ще бъде прекъснато водоподаването в кв. „Симеоново”, в карето: ул. „Света Мария Магдалина”, ул. „Босилек” и бул. „Симеоновско шосе”.

При продължителност на строително- монтажните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. „Босилек” ъгъла с ул. 47.

На 7 февруари 2007 г. (сряда) във връзка с извършване на строително –монтажни работи, от 9.00 до 20.00 часа се налага временно да бъде прекъснато водоподаването в село Пасарел.

“Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Живеещите в споменатите райони могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

Интернетсайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.