/ ФБ/ИТН
Създал съм мафиотските организации “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”, пише лидерът на ИТН
Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Това пише в нов ироничен пост лидерът на ИТН Слави Трифонов във Фейсбук.

"Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия", заявява още Трифонов.

Трифонов за Нинова: Комунист власт и мандат не пуска

Лидерът на ИТН настоява Бойко Рашков да нареди да го задържат.

"Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате. Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.
Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог", пише още Слави Трифонов.

Слави Трифонов: Христо Иванов не притежава чувство за срам

"Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа", завършва поста на бившият тв водещ.