Слави Бинев и Чомбе учредиха ГОРД в Петрич
Слави Бинев и Чомбе учредиха ГОРД в Петрич / снимка: DarikNews.bg, Благоевград

Евродепутатът Слави Бинев и дясната му ръка за Югозападна България Иван Кочев-Чомбе, учредиха в Петрич първата общинска структура на ГОРД в Югозападна България и дадоха категорична заявка за участие и спечелване на парламентарните избори с 98%.

Архонтите Бинев и Кочев, съучредители на Гражданско обединение за реална демокрация, стартират политическите си срещи в Пиринска Македония. До десетина дни ще станат известни имената на лидерите на новото формирование в Петрич, Сандански и Благоевград.

В Благоевградска област Слави Бинев ще разчита изцяло на известния предприемач и бивш финансов благодетел на фалирария вече ПФК "Пирин", Иван Кочев. Към момента той стопанисва най-големия хотелски комплекс в южния град. Именно Чомбе ще посочи основните фигури на ГОРД за сформиране на общински структури в Пиринско.

Областният председател на ГОРД ще бъде обявен от Слави Бинев на 13 май в Благоевград. В интервю за Дарик той не съобщи име, но безусловно заяви, че той ще бъде наистина разпознаваем и горд човек, който по-скоро ще бъде убит, но няма да бъде победен.

Други новини от Благоевград