Сгреших, като паднах на нивото на Станишев, призна Борисов
Сгреших, като паднах на нивото на Станишев, призна Борисов / Sofia Photo Agency

Никога повече няма да падна на нивото на Сергей Станишев. Така Бойко Борисов коментира нападките на министър-председателя към него. Той беше категоричен, че е крайно време Станишев да престане със своите обиди, защото именно премиерът е докарал мутри във висшите етажи на властта.

„Мисля, че реакцията на хората и това, което правя всеки ден е в отговор на твърденията на Станишев. Истински съжалявам, че паднах на неговото ниво. Да паднеш на нивото на Станишев е груба грешка от моя страна”, коментира столичният кмет. „Признат съм от всички полицейски служби в света, за да ми дава оценка човекът, който доведе мутрите в България, човекът, чийто вътрешен министър работи с тях, човекът, който във Висшия си партиен съвет е банкерът на мутрите”, каза още Бойко Борисов.

Той присъства на откриването на най-големия дом за възрастни хора на Балканите с капацитет 415 места. В ремонта на дома са вложени 4,6 млн. лева, а сградата не е била ремонтирана повече от 30 години. За нуждите на дома Борисов дари лек автомобил.