Герман
Герман / БГНЕС, архив
Все още никой не се е свързал с близките на изчезналия Адриан Златков с искане за откуп. Това съобщава "Труд", като се позовава на източници от прокуратурата и полицията.

25-годишният Адриан Златков изчезна в сряда преди обяд в Герман. Автомобилът му бе намерен на пътя в Герман в близост до семейната къща. В колата бяха открити документи и лични вещи на Златков. Сигналът за изчезването бил подаден от баща му.

Нови разкрития: Намериха опожарен автомобил, свързан с изчезването на Адриан

От МВР съобщиха, че се работи по всички версии по случая, включително и отвличане. Досега, вече седем дни не се съобщава някой да се е свързал с близките на Адриан и да е искан откуп.
 
Междувременно в петък стана ясно, че е открита кола, с която се предполага, че е похитен Златков. Автомобилът, марка "Шкода Фабия", е намерен изгорял в района между Панчарево, Герман и Бистрица.

Цацаров: Работи се по всички версии по случая с изчезналия Адриан
 
Автомобилът е бил откраднат на 21 август, като е бил със сменени номера и затъмнени стъкла. По непотвърдена информация, върху него е имало син буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или катастрофа, за да измъкнат младия мъж от неговия автомобил.