РЗС за „Галерия: Борисов прилага познати мутренски методи
РЗС за „Галерия: Борисов прилага познати мутренски методи / Sofia Photo Agency
РЗС за „Галерия": Борисов прилага познати мутренски методи
38392
РЗС за „Галерия": Борисов прилага познати мутренски методи
  • РЗС за „Галерия": Борисов прилага познати мутренски методи

В специално съобщение от РЗС обвиниха премиера Бойко Борисов и ГЕРБ за избухналата бомба до редакцията на веяшхсн „Галерия". „Взривът е безпрецедентен терористичен акт, който цели политическо сплашване на опонентите на управляващите и разчистване на сметки вътре в групировката ГЕРБ", пише в писмото до медиите.

От РЗС смятат, че невъзможността на Борисов да управлява по европейски го кара отново да прилага познатите му до съвършенство мутренски методи. „Използва Цветан Цветанов като камикадзе, което да разчиства политически терен и накрая ще го отстрани по начин, познат от сценарий на Коза Ностра. С това Борисов цели да върне времето на СИК и да извади България от ЕС", смятат от партията на Яне Янев.

В писмото се посочва, че премиерът Борисов прави внушения, навеждащи към вина на РЗС за скалъпен терористичен акт. Въпросът днес вече не е кога точно Бойко Борисов ще падне от власт, а колко страшни неща ще направи още до тогава и това вече перфектно го знаят в Брюксел, се казва още в съобщението.

Чуйте в прикачения звуков файл какво каза Яне Янев в предаването „Челюсти" по Дарик