Робева: Не ме замесвайте в афери
Робева: Не ме замесвайте в афери / netinfo

Като част от политическа машинация определи Нешка Робева замесването на името й в скандала с Топлофикация София.

Треньорката по художествена гимнастика беше набъркана в случая след като стана ясно, че бившият директор на столичната Топлофикация Валентин Димитров е похарчил 21 000 лева за билети за неин спектакъл.

Тенденциозни и грозни нарече Нешка Робева информациите, че получените от Топлофикация София 21 000 лева са влезли в нейния джоб. От общата сума 7500 лева са отишли за наем за зала в Националния дворец на културата. Останалите пари са били разпределени за хонорари, месечни заплати, авторски права.

Правилната дума за това, което са направили от Топлофикация София е „откупка” –поясниха от трупата на Нешка Робева. Това не е нещо неморално, незаконно и е един от малкото начини да се финансира изкуството в България – отбелязаха от там. Хора от екипа на Робева споделиха още, че случаят не е безпрецедентен и, че в предишни години от Топлофикация София също са купували билети за служителите си за спектаклите на трупата.

Самата Нешка Робева беше категорична, че със случилото се по никакъв начин не са ощетени абонатите на столичната Топлофикация. Това не може да бъде причина за надписаните сметки например – каза Робева. Тя се обърна към политиците с призив да не омърсяват и малкото хубави неща, които се правят в страната и.

Всичко е резултат на борбата между двама мастити политици – категорична беше Нешка Робева. Тя каза още, че в никакъв случай не се чувства тяхна жертва.