За стрелба с пистолет, бирени бутилки и неприлични жестове срещу режисьора Людмил Иларионов и приятелката му Ани Хоанг, разказва самият режисьор пред NOVA.

Въоръжени с автомати стреляха по гараж на бизнесмен в Сандански
 
В неделя Людмил Иларионов пътува от Варна заедно с приятелката си. Малко след Велико Търново по пътя за София пред неговата кола се изпречва автомобил, който според режисьор е карал много бавно. Иларионов решава да натисне клаксона, но от другата кола шофьорът забива рязко спирачка. До катастрофа не се стига, тъй като режисьорът успява да спре навреме.

Стреляха по шофьор на камион във Варна
 
Секунди по-късно Людмил Иларионов изпреварва автомобила. В същия момент, по думите му, шофьорът на другата кола вади пистолет и започва да стреля по колата му. След стрелбата мъжът започва да хвърля и бирени бутилки по автомобила. Иларионов се обажда на полицията. Водачът на другия автомобил е установен и двамата шофьори са отведени на разпит.

Откриха стрелба по автобус в София, няма пострадали
 
Няма пострадали при инцидента. От областната дирекция на МВР в Търново казаха за Bulgaria on air, че 27-годишен мъж на име Атанас Мандичев е задържан по случая с полицейска мярка за 24 часа. Срещу него е започнато досъдебно производство за хулиганство.