Разбиха наркогрупа на ГКПП Кулата
Разбиха наркогрупа на ГКПП Кулата / снимка: DarikNews.bg, архив

Наркогрупа, действала в района на петричкото село Тополница е неутрализира на ГКПП Кулата, при опит да извършат трахик на 370 грама хероин в Гърция, научи Дарик. Арестуван е тарторът Георги Узунов, известен с прякора Жежо, който е сочен за наследник на задържания от месеци кримибос Огнян Атанасов от Тополница.

Заедно с Георги Узунов зад решетките са попаднали Стоян Узунов - негов брат и Марин Милушев-Пинко, който е от санданското село Лешница. Задържан е и четвърти мъж, действал като куриер на наркогрупата, но името му към този момент не се съобщава от полицията. По всяка вероятност той ще бъде ключов свидетел за доказване на обвинението.

Двамата братя Узунови и Марин Милушев са арестувани на метри след бариерата на българо-гръцкия граничен пункт Кулата, съобщиха антимафиоти. Наложило се те да поставят белезници на дилърите преди гръцкия пункт Промахон.

Групата, предвождана от Георги Узунов, пътувала с лек автомобил "Опел". По време на претърсване и обиск, в колата са открити пакети с 370 грама чист хероин.

Новини от Благоевград