Румен Радев
Румен Радев / БГНЕС
Палатков лагер бе опънат пред сградата на "Дондуков" 2. Недоволни граждани от управлението на Румен Радев решиха да изразят негодуванието си от държавния глава.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/protest-pred-dondukov-2-radev-ne-e-nash-prezident-a-na-bsp-nasazhda-negativizm-blits-tv_news743232.html?fbclid=IwAR00p3CviWNPRgE0Q98jk3QJnDrIiaGZfXdeQ8Sl7bGXsbzNvux2V_anGX0
Палатков лагер бе опънат пред сградата на "Дондуков" 2. Недоволни граждани от управлението на Румен Радев решиха да изразят негодуванието си от държавния глава, информира blitz.bg


"Искаме прозрачност за Грипените!",  "Румен Радев - подлога на Корни" - част от рефрените и лозунгите, които протестиращите закачиха на платките.

Уволнен от Нинова: Оставихте ме без работа и доходи. Честит празник, другарко!

Протестиращите се заканиха да останат в палатките пред "Дондуков" 2,  докато не получат отговори на въпросите си.

"Господин Радев действа като президент само на една партия. На една стара партия - БСП. Чувстваме, че вече не е нашият президент. За две години той промени обстановката и вече не е български президент, а е подвластник. Сякаш е под крилото на Корнелия Нинова. Постоянно имаме едно изключително мъмрене от негова страна за извънредното положение. Да, всички сме зле, но това започва да ни писва. Той насажда негативизъм между всички хора. Всички заедно трябва да излезем от тази криза, а не тепърва да правим нови избори. Не може човек, обвързан с червените, постоянно коментира колко е зле положението. Ами оправете го! Дайте някакъв положителен пример, а не само "Те това не правят. Не дават пари на хората!". Не сме доволни от решенията на Радев, от екипа му, от постоянното му мрънкане", коментират протестиращите.