Простреляният Каменов имал недоразумения с колеги
Простреляният Каменов имал недоразумения с колеги / снимка: Sofia Photo Agency, Надя Коцева
Петър Каменов, който бе прострелян в столичния квартал „Бъкстон”, е счетоводител и е имал недоразумения с колегите си, твърди семейството му. По думите на децета му, не е имало заведени дела срещу него.

Единият от синовете на Каменов – Мартин, заяви, че баща му не е заплашван, нито има криминални прояви. Според съпругата на пострадалия той е имал проблеми с част от сътрудниците си във фирмата.

Състоянието на простреляния е стабилизирано, той е бил прострелян в рамото, казват децата му.

По информация от съседи на Каменов той е бил прострелян с един куршум в рамото, докато излизал от блока заедно със съпругата си на път за работа. Извършителят на престъплението е бил облечен в черни дрехи, носил черен сак и е избягал веднага след стрелбата.

„Той тичаше към канала, а полицейската кола дойде от канала насам. Не го е пресрещнала, защото той зави надясно от блока. С тъмни дрехи беше облечен и не знам защо, но си въобразих, че има шапка с козирка. Такова бързо тичане аз не бях виждала”, сподели за Дарик очевидец.

47-годишният Петър Каменов бе прострелян на улица „Симеон Радев” в софийския квартал „Бъкстон” около 9,30 часа. Той бе откаран с Института „Пирогов” с опасност за живота, като се твърдеше, че е прострелян в корема.