Промени в маршрутите на градския транспорт
Промени в маршрутите на градския транспорт / netinfo

Поради преасфалтирането и ремонта на трамвайния релсов път по бул. "Ломско шосе" и ул. "Хр. Силянов" до 2 септември е променен маршрутът на автобусна линия номер 83, съобщиха от Столичната компания за градски транспорт.

До неделя автобусите се движат в посока "СТЗ Елпроменерго" по ул. "Хан Кубрат", "Бели Дунав", бул. "Ломско шосе" и по ул. "Хр. Силянов".

След завършването на реконструкцията на пътните платна на площада в гр. Банкя от събота /1 септември/ се възстановява нормалният маршрут на автобусна линия номер 42.

През септември пътнически лифт "Симеоново" - "Алеко" ще работи от 8.30 до 18.30 ч. в петък и от 8.30 до 19.00 ч. в събота и неделя, като линията ще работи и на 6 септември.

От 1 до 30 септември лифтът "Драгалевци" - "Голи връх" ще работи от 8.20 до 18.30 ч. в четвъртък и неделя, а от 8.30 до 19.00 ч. - в събота и неделя.

В събота /1 септември/ пътническите лифтове "Симеоново" - "Алеко" и "Драгалевци" - "Голи връх" ще возят безплатно пенсионери, студенти и ученици срещу представена карта за градски транспорт.