Проговори бащата на Адриан Златков

Тони Златков, бащата на Адриан Златков потвърди пред NOVA, че отвличането е било с цел откуп, след като стан ясно, че 25-годишният мъж е намерен жив и здрав в неделя вечерта.

Откриха отвлечения Адриан Златков край Панчарево
 
Той обаче не коментира каква е исканата сума и дали тя е платена.
 
Посочи, че синът му е добре: „В добро здраве е, но има нужда от почивка”.
 
„Нямаме представа кой ни причини това. Вярвам, че извършителите ще бъдат заловени”, допълни Тони Златков.

Нови разкрития: Намериха опожарен автомобил, свързан с изчезването на Адриан
 
В неделя вечерта беше намерен издирваният Адриан Златков. Той е бил оставен близо до кв. "Панчарево". Според непотвърдени данни той е оставен на път, като минувачи са го закарали до кв. "Горубляне", отбелязва БТА.
 
25-годишният мъж изчезна в края на август. Рано сутринта на 30 август автомобилът му беше намерен на пътя за село Герман, близо до дома на семейството му. В колата бяха останали личните документи и телефона му.

Двама хвърляли коктейли "Молотов" по имот на бизнесмена, чийто син изчезна
 
На 1 септември бе съобщено, че е открита кола, с която се предполага, че е похитен Златков. Автомобилът, марка "Шкода Фабия", бе намерен изгорял в района между Панчарево, Герман и Бистрица.
 
Автомобилът е бил откраднат на 21 август, като е бил със сменени номера и затъмнени стъкла. По непотвърдена информация, върху него е имало син буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или катастрофа, за да измъкнат младия мъж от неговия автомобил.
nova.bg