Полицейска благотворителна вечер в Деня на национален траур
Полицейска благотворителна вечер в Деня на национален траур / снимкa: БГНЕС
Полицейска благотворителна вечер в Деня на национален траур
19956
Полицейска благотворителна вечер в Деня на национален траур
  • Полицейска благотворителна вечер в Деня на национален траур

Шефът на служба КОС Венцислав Рангелов тази вечер е празнувал 50-годишен юбилей в ресторант "Континентал плаза" в Националния дворец на културата. Юбилеят на висшия полицай е бил съчетан и с благотворителна вечер за събиране на средства за деца на загинали полицаи.

На вечерята присъстваха известни личности като президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, бившия национален селекционер Христо Стоичков, президента на Професионалната футболна лига Валентин Михов, спортния директор на Левски Даниел Боримиров, както и хора от ръководството на Футболен клуб „Локомотив София". От МВР категорично заявяват, че министърът на вътрешните работи Михаил Миков не е присъствал на благотворителната вечер.

Дарик се свърза с Венцислав Рангелов, който категорично отрече появилите се информации, че в Деня на траур от ресторанта се е чувала силна музика и става въпрос за купон. Шефът на служба КОС не отрече, че на празненството има бивши и настоящи негови колеги. Той уточни, че в ресторанта има урни, в които гостите са давали благотворително суми за деца на загинали служители на МВР, които тази година са абитуриенти.

Съпруга на загинал полицаи, която присъства на тържеството в НДК, също потвърди за Дарик думите на шефа на служба КОС в МВР.