Похитителите на Бончева са поискали повече от 157 000 евро
Похитителите на Бончева са поискали повече от 157 000 евро / netinfo
За свободата на Камелия Бончева са били поискани повече от 157 000 евро, научи Дарик от свои източници. Похитителите са преговаряли лично със съпруга й Ангел Бончев. Именно те са го инструктирали какво да направи с парите.

Според източниците на Дарик похитителите са казали на Бончев съвсем различна сума от тази, която той дари на фондация „Утре за всеки”. Бившият президент на "Литекс" обаче е обяснил на хората, които държат жена му, че той няма повече пари и може да даде 157 000 евро.

Почти невъзможно е тази сума да стигне до похитителите, твърдят запознати със случая. По-скоро тяхната цел е била по този начин да бъде натиснат един богат човек да даде пари на нуждаещи се – в случая на болни от рак на гърдата.

Не е вярна появилата се информация, че Камелия Бончева е била освободена още преди два дни, потвърди градският прокурор Николай Кокинов. Съпругата на бившия президент на „Литекс” е била пусната рано тази сутрин, както съобщиха официално и от МВР.

Пак според източници на Дарик Камелия е била държана на същото място, където и мъжът й, похитителите са се отнасяли добре с нея и не са я тормозили. Въпреки че Камелия Бончева е в добро здравословно състояние, й е трудно да стои права. Семейството се намира в апартамента си в столичния квартал „Дървеница”.