Певицата Анелия с първи коментар след катастрофата с нейния автомобил. При инцидента сериозно пострада 7-годишно дете, което е настанено с опасност за живота в „Пирогов“.

„Много ми е болно за това, което преживях през последните дни. Още по-болно ми е, че хората правят циркове със случката, която преживяхме аз и моето семейство. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад“, заяви певицата във видео, публикувано в социалните мрежи.

Транспортираха с хеликоптер 7-годишно дете в тежко състояние от Плевен до София

Тя обвини бащата на детето, което се бори за живота си, че разпространява лъжи.

Певицата разказа и своята версия за пътния инцидент. Тя призна, че не са оказали съдействие на пострадалото семейство и обясни защо:

„Катастрофа имаше, преживяхме същия ад, който и те. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото бащата преживяваше някакъв шок, започна да рита колата ни и ни заплаши, че ще ни убие. Започна да чупи стъклото на автомобила ни и нещото, което цяла България не знае, че бащата даде положителна проба за амфетамини. След това полицията го отведе в болницата, за да му вземат и кръвна проба“, споделя Анелия.

„Мили хора, не знаете истината. Или знаете неговата истина“, допълва в края на видеото певицата.

"Въпреки всичко има само едно важно нещо на този свят и то е да бъдем човеци! Нека всички заедно да обединим сили и да се молим за здравето на малката душичка!", пише към поста си Анелия.



Пътният инцидент е станал на пътя София – Варна на 18 август рано сутринта край село Български извор. Челно са се ударили две коли. В едната са пътували две деца – на 6 г. и на 7 г., а в другата – фолкпевицата Анелия, заедно с дъщеря си и шофьорът ѝ.

След удара колата с децата е напуснал пътното платното и е паднала в крайпътната канавка, другата се е ударила в мантинелата.

7-годишното дете първоначално бе откарана в болница в Ловеч, но после е транспортирано в УМБАЛ-Плевен. След преценка на медицинските специалисти то е транспортирано с хеликоптер от Плевен до София и настанено за лечение в „Пирогов“. От лечебното заведение съобщиха, че детето е настанено в детската реанимация на апаратна вентилация. „Към момента остава в тежко състояние без промяна“, добавиха от болницата за „Фокус“.

След катастрофата бащата заяви, че автомобилът на Анелия е карал много бързо и го е връхлетял, удряйки лявата задна врата на колата му, което го извадило от пътя. Той коментира пред медии, че никой от автомобила на певицата не слязъл да провери как са и че се страхува случаят да не остане прикрит.

Междувременно стана ясно, че Районна прокуратура – Ловеч е започнала разследване за изясняване на причините за катастрофата.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня