/ / iStock/Getty Images
Наскоро певецът пусна нов сингъл и видеоклип след близо 2-годишно отсъствие от голямата музикална сцена
Певецът Ивайло Колев бе пребит след междусъседски спор, но отказа да подаде жалба в МВР и да го настанят в болница, съобщи “24 часа”. Все пак после отишъл в лечебно заведение. Той е бил атакуван в дома си на ул. “Кукуряк” в столичния кв. “Овча купел” в сряда.

Около 14:15 ч. неизвестен се обадил на тел. 112. Съобщил, че Колев е бил удрян и ритан след междусъседски спор. На 15-ата минута на мястото пристигнала линейка. Медиците прегледали 41-годишния музикант. Имали съмения за комоцио и му предложили да го закарат в болница. Колев обаче отказал и се подписал, че е информиран за опасностите. Заради данните за побой лекарите уведомили МВР.

Издирват нападателите, пребили певеца Ивайло Колев

Разследващ полицай се свързал с певеца. Той обаче решил да не свидетелства, отказал да представи и медицинско за побоя. Затова вероятно разследването ще бъде прекратено.
Въпреки отказа от лечение обаче на Колев му се наложило да влезе в болница, съобщиха от екипа му. Заради това бил отложен и концертът му в популярен столичен клуб. Колев трябвало да изнесе трибют на Майкъл Бубле, по време на който да бъде и предпремиерата на баладата му “Светлина”. Парите от купените билети могат да бъдат получени на касите.

Пребиха певец в София, отменят концерта му

Звездата на Колев изгря с музикалното риалити Star Academу. То имаше само един сезон през 2005 г. Още в началото Колев блесна толкова с таланта си, че го допуснаха до участие, въпреки че беше на 26 г., а регламентът позволяваше да се състезават хора до 23 г. В шоуто залюби 17-годишната певица Клавдия, след което приятелката му го заряза с писмо. После се раздели с Клавдия и заживя в чужбина, където се ожени за доста по-възрастна българка, но бракът не потръгна. След завръщането си в България издаде песента “Моя” в дует с Васил Найденов. По-късно спечели конкурса “Бургас и морето” с “Вече знам”. Наскоро певецът пусна нов сингъл и видеоклип след близо 2-годишно отсъствие от голямата музикална сцена. Той записа “Не като мен” - балада изповед за предизвестения край на всяка голяма любов. Видеото засне в имение от XIV век в Неаполитанския залив.