Предаванията на медията ще предложат на зрителите още ексклузивни срещи
Специални гости и интересни разговори очакват зрителите в предаванията по NOVA и NOVA NEWS в почивните дни.

Тази неделя в „Събуди се“ предстои среща с президента на Украйна в периода 2014-2019 г. – Петро Порошенко. В интервюто на Десислава Банова – Плевнелиева предшественикът на Володимир Зеленски ще коментира войната, изхода от нея и защо според него е важно България да предостави военна помощ на Украйна. „Руснаците ни убиват просто, защото сме украинци. Това не е Путин, който познавам от 20 години“, споделя Петро Порошенко в ексклузивния разговор.

В съботно-неделния сутрешен блок ще гостува и евродепутатът Андрей Слабаков, който се завърна от размирна Украйна. Специално за NOVA, часове след учредяването на партията на Кирил Петков и Асен Василев, ще говори и вицепремиерът Калина Константинова, а депутатът Любен Дилов – син ще направи разрез на политическия живот у нас. В „Събуди се“ гост ще бъде победителят в „Като две капки вода“ тази седмица – Краси Радков.

Екранната Адриана Чуковска от драматичния сериал на NOVA „Лъжите в нас“ Йоанна Буковска – Давидова ще даде едно oт най-личните си интервюта пред Мариан Станков – Мон Дьо.

Какво ще се промени след като депутатите закриха специализирания съд и прокуратура, ще коментира адвокат Ина Лулчева в “Офанзива с Любо Огнянов“ тази събота по NOVA NEWS. За обвиненията за бухалка и борбата с мафията, ще говори съдията от Специализирания наказателен съд Вилислава Ангелова. На въпросите докога ще растат цените на храните и ще бъде ли поставен таван за основните стоки ще отговори министърът на земеделието Иван Иванов. В специалния проект на "Офанзива" – "Белези от свободата", посветен на героите на прохождащата българска демокрация, зрителите ще могат да видят дългогодишния председател на Демократическата партия Александър Праматарски.

Тази неделя специален гост в „На фокус с Лора Крумова“ ще бъде депутатът от „Продължаваме Промяната“ Христо Петров, по-известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта. За войната отвътре ексклузивно разказва командир Максим Жорин от украинския батальон „Азов“. В неделя предстоят още срещи с председателя на СЕМ Бетина Жотева, както и актрисата Александра Сърчаджиева.

Не пропускайте ексклузивните срещи в предаванията на NOVA и NOVA NEWS този уикенд!