/ БГНЕС
"Ще подкрепим комисията за "Турски поток". Дори сме разговаряли с колегите. Включваме и "Лукойл". Имам уверението и от Кирил Петков, че те също ще я подкрепят. Ние дължим на хората истината за всеки един проект". Това каза пред журналисти в парламента председателят на ДПС Делян Пеевски.

Бойко Борисов: Последните дни има страшно надцакване кой повече пари ще похарчи

На въпрос готови ли са ДПС за избори, той заяви: "Ние винаги сме готови за избори"

Попитан дали ще предложат министри за служебното правителство на Димитър Главчев, Пеевски отговори, че няма да предлагат.

Очаква се депутатите да разгледат на второ четене законопроект за представителните искове за защита на колективните интереси на потребителите, внесен от Министерския съвет. 

Проектопрограмата включва и проект на решение за създаване на временна комисия за установяване на факти и обстоятелства относно изчезналия стратегически документ "Пътна карта за реализация на проекта за разширение на газопреносната система на Република България", както и всички факти и обстоятелства относно реализацията на проекта "Турски поток" на територията на България. Проекторешението е внесено от "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ). 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня