От КТ Подкрепа подкрепят Тренчев за представител в ЕП
От КТ Подкрепа подкрепят Тренчев за представител в ЕП / Sofia Photo Agency
Делегатите на Седмия редовен конгрес на КТ "Подкрепа" са взели решение да образуват комитет за подкрепа на издигнатата кандидатура на Константин Тренчев за представител в Европейския парламент. Това се посочва в декларация, приета на форума. Решението е подкрепено от 414 делегати.

"С пълно право очакваме от нашите държавници и политици да положат максимални усилия за изпълване със съдържание подобряването на бита и условията на живот на всеки сънародник и възможности за реално ползване на демократичните ценности, предимства и социални условия, които ползват в ежедневния си бит всички граждани от страните членки на Европейския съюз", се посочва още в декларацията.

В декларацията се отправя апел към всички български граждани активно да участват в предстоящите избори, да подкрепят и изберат за представители в Европейския парламент доказани лидери – личности, отстоявали националните интереси, справедливостта, правата и свободите на най-силно засегнатите в прехода - хората на наемния труд. /БТА/