Освободиха училищен шеф, снимал порнофилм
Освободиха училищен шеф, снимал порнофилм / DarikNews.bg

Пуснаха на свобода училищния директор в гърменското село Хвостяне, уличен в порно престъпление с ученичка. Рахим Арнаудов е с мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 300 лева, потвърдиха от Районната прокуратура в Гоце Делчев.

Арнаудов бе задържан на 29 септември, след като жалба в полицията депозира възпитаничка в училището в Хвостяне. В жалбата си момичето сочи, че лично директорът Рахим Арнаудов заснел секс между нея и 30-годишен мъж от съседното село Долно Дряново.

Порнофилмът е с продължителност 30 минути. Арнаудов снимал порнографския материал преди около 3 години, в мотел край Гоце Делчев, като обещал на 17-годишната ученичка, че ще го унищожи. Едва преди дни тя разбрала, че филмът е на диск и бил гледан от лица, близки на школския шеф. В свободното си време Арнаудов обичал да работи като видео оператор.

От прокуратурата в Гоце Делчев информираха, че Рахим е привлечен като обвиняем за създаване на порноматериал, за който е използвано непълнолетно момиче. За прегрешенията на добилия скандална слава директор се самосезирал началникът на Регионалния инспекторат по образование (РИО) в Благоевград Ивайло Златанов. Просветният шеф Златанов задействал процедура за дисциплинарно уволнение на Рахим Арнаудов, но директорът сам подал оставка в петък, информираха от РИО.

Други новини от Благоевград