Оставиха в ареста Жоро Главата
Оставиха в ареста Жоро Главата / Sofia Photo Agency

Досъдебно производство срещу неизвестен извършител е образувано от Пловдивската районна прокуратура заради среднощна престрелка пред пловдивския клуб "Бедрум". След инцидента в ареста са осем души, включително и Георги Славов, известен като Жоро Главата. В хода на разследването са разпитани 27 свидетели. Към делото са прибавени записите от охранителните камери на заведението.

Според източници  на Дарик радио, престрелката между  групите на Жоро Главата и Владо Арабаджиев, син на известния хотелиер от Пловдив Ветко Арабаджиев, е  станала заради скандал за резервация в заведението. Арабаджиев имал запазено сепаре в заведението. Малко преди той и компанията му да пристигнат, Жоро Главата се появил в нощния клуб и седнал на резервираната маса. След като синът на известния хотелиер пристигнал и видял, че масата му вече е заета, двамата се скарали. По неофициална  информация, Арабаджиев бил в компанията на плеймейтката Николета Лозанова, бивша приятелка на Главата.

След намесата на служители от СОТ, мъжете били изведени извън заведението, където свадата продължила и прераснала в побой и стрелба с пистолет във въздуха.

Други новини от Пловдив