/ Dariknews.bg, архив
Сформирани групи от доброволци от смолянското село Смилян цяла нощ издирваха изчезналия Ивелин Узунов, от когото няма следа и вест от сутринта на 5 май. 20-годишният младеж е бил забелязан последно в района на старата фурна в Смилян, след което следите му се губят.
 
През нощта са обходени редица места, като се появила версия, че младежът е в Златоград, където тече празник на чевермето. „Обърнахме всичко, но няма следа от него. Цяла нощ няколко групи и шест коли сме го търсили, но за съжаление, няма резултат. Цяло село се е включило в издирвателната акция“, коментира кметът на Смилян Чавдар Червенков.
 

Цяла нощ търсиха изчезналия Ивелин, все още няма следа от него
netinfo

Издирват изчезнал младеж в родопско село

На този етап не може да се включат следови кучета в акцията, тъй като в нощта срещу 6 май в района се е изсипал сериозен дъжд и се предполага, че следите са размити.
 
Според Червенков хората продължават да търсят момчето, като днес усилията ще им бъдат насочени в района на селото и околностите му. „Не мога да коментирам версии на този етап, никой не се е свързвал с бащата на момчето, той беше с нас цяла нощ“, добави Червенков.
 
Последно младият мъж е говорил с баща си, като му е казал, че върви към строителния му магазин. Впоследствие той не се появил, а телефонът му бил изключен. Ивелин е живял дълги години в София, но след развода на родителите му се прибрал в Смилян с баща си.
 
Полицията също е на крак и издирва младия мъж. Всеки, който има информация за Ивелин Узунов, нека се свърже с органите на реда или с кметството в Смилян.