Очакват делото срещу Наглите да започне до два месеца
Очакват делото срещу Наглите да започне до два месеца / Sofia Photo Agency

Всички дела срещу групата на „Наглите", които са за извършени 13 престъпления и отвличания, са обединени в едно с повдигнати обвинения за участие и ръководене на престъпна група и се надяваме до два месеца и половина да имаме внесен обвинителен акт - това съобщи пред PRO.BG заместник-градският прокурор на София Роман Василев.

На въпроса как се развива разследването на убийството на двамата автокрадци Юлиян Лефтеров - Кунфуто и Иван Петров - Сапата, Роман Василев заяви, че има образувано досъдебно производство за убийството на двама души. Досъдебното производство е под ръководството на градската прокуратура. Продължават процесуално-следствените действия. Имаме определени насоки за извършителите".

Роман Василев каза още, че не се притеснява от изчезването на Николай Маринов - Малкия Маргин. Красимир Маринов - Големия Маргин и брат му Николай бяха посочени от прокуратурата и МВР като поръчители на убийството на Боби Цанков. Коментарът на Василев за Малкия Маргин беше, че с изчезването си върши услуга на прокуратурата: „За нас е по-добре да не се яви, тъй като ще се промени съответната мярка спрямо него. Към настоящия момент нямаме никакво съдействие и от Красимир Маринов. Повдигнато му е обвинение, не е дал обяснение".