Очаквайте „Кои са най-добрите лекари във Варна и Пловдив?”
Очаквайте „Кои са най-добрите лекари във Варна и Пловдив?” / снимка: MorgueFile.com

Здравният дебат в България е все по-сериозен, тъй като това продължава да бъде една от темите, които поляризират обществото години наред. Екипът на Дарик вярва, че проектът "Кой са най-добрите лекари?" е онази част от този дебат, която хвърля положителна светлина на работата на добрите лекари в България. За нас е важно, че този проект се прави по методология, която гарантира неговата меродавност и най-важното - позволява на пациентите да направят наистина информиран избор.

Първият етап от проекта вече е факт - анкетното проучване за София приключи. Отличени от своите колеги са 298 лекари в 38 специалности от 24-те най-големи болници в столицата.

Тъй като начинът, по който се реализира проучването, не препоръчва то да се прави за територията на цялата страна, ние решихме да го разпределим на три основни първоначални зони: София, Варна и Пловдив, Стара Загора и Плевен.

Очаквайте до края на тази година да започне и проучването ни за Варна и Пловдив. Повече информация ще може да откриете на www.bestdoctors.bg.