/ БГНЕС, архив
Общинският съветник от "Демократична България" Методи Лалов си направи лична и партийна реклама в момент на епидемия и криза. Бившият съдия от ДБ публикува съобщение за работата на социалния патронаж на Столична община, но промуши под съобщението и логото на своята политическа формация.

Лалов рекламира ДБ върху постера на общината и го публикува в официалния си профил във Фейсбук. Негативните реакции на гражданите обаче не закъсняха и под публикацията заваляха гневни коментари. 

"Толкова е жалко да се правят опити за политизиране ТОЧНО в тази ситуация. НО ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ. Въпреки тях обаче хората заслужават истината! Тази сутрин осъмнахме с пост на председателя на политическата група на Демократична България в СОС, в който на важна за града организация на Социалния патронаж е прилепено логото на политическата сила. Приятели, това е груба манипулация и недопустимо поведение за човек или организация с претенции. Вярвайте на институциите и черпете информация от ОФИЦИАЛНИТЕ източници. Пазете се и бъдете здрави!", пише ядосан на публикацията на гражданин в мрежата. 

Социален патронаж Методи Лалов
Официален профил на Методи Лалов във фейсбук


След лавината от възмущение общинският съветник се видя принуден да изтрие поста с логото, но наблюдателни потребители успяха да го документират. А други го иронизираха защо е изтрил стария си пост, който е бил чудна реклама на партията му.